Nya golv i lägenheten

Hejsan på er igen alla mina fina läsare och välkomna till ett inlägg från ett regnigt och blåsigt Boden. Som tur är så kommer nog första snön snart, jag älskar vintern och skidåkning så då är Boden verkligen rätt stad att bo i. Nu skulle jag inte prata om det här med väder och vind och skidåkning utan jag hade faktiskt tänkt att jag skulle berätta om en byggfirma i Boden som har lagt in nya golv i bostadsrätten, det behövdes verkligen och till detta jobb anlitade jag Liljeströms Bygg

Det är nämligen som så här att i den här bostadsrättsföreningen så kan man få tips av sina grannar i alla möjliga angelägenheter som har med renoveringar att göra. Det är välkommet med goda råd och tips, och när det gällde det här med val av byggfirma i Boden så var det ett par grannar i samma trappuppgång som jag som tidigare hade vänt sig till Liljeströms Bygg, och när jag berättade att det var dags för nya golv så tyckte de att jag skulle låta de duktiga hantverkarna hos Liljeströms Bygg få lägga golven. Det här är en byggfirma i Boden med omnejd som har varit i branschen under flera år och hjälpt ett stort antal personer med olika bygg- och renoveringsprojekt plus att de även är duktiga på golv. Det blev väldigt fina golv och inte bara det, det är kvalitetsgolv som är gjorda för att hålla i flera år framöver. Liljeströms Bygg var väldigt lyhörda för mina önskemål och behov och försäkrade sig verkligen om att det skulle bli så som jag ville ha det. Det här är en byggfirma i Boden med omnejd som jag varmt vill rekommendera er alla som behöver hjälp inom bygg.