Fotvård efter vinterns aktiviteter i skidspåret

Hallå och välkomna alla mina kära läsare till ett nytt inlägg. Snart är det vinter och dags att plocka fram skidorna, då mår jag som fisken i vattnet. Från det en till det andra så är det imponerande att ni är så många som har upptäckt min blogg och som skriver och berättar att ni tycker det är många spännande och intressanta inlägg jag skriver, och därför tror jag att ni även kommer tycka det blir bra att få läsa om ett företag som heter Fjällfötter, och dem kan ni gå till om ni behöver medicinsk fotvård i Östersund med omnejd 

Det här är ett bra företag när man har problem med fötterna. Jag har själv vänt mig till Fjällfötter och bättre hjälp än vad jag fick kunde jag inte önska mig. Fötterna utsätts för stora belastningar dagligen och det är inte konstigt om man någon gång i livet får problem med fötterna som gör det motiverat med fotvård. Så var det för mig, och eftersom jag inte kom tillrätta med dessa problem på egen hand så fick jag se mig om efter professionell fotvård i Östersund med omnejd, vilket förde mig till Fjällfötter och hos dem fick jag den hjälp som just mina fötter behövde. Det hela har att göra med att jag under vinterhalvåret vistas ute i skidspåret med tjocka strumpor och varma skor och det är klart att det påverkar fötterna. Jag hade ont i hälarna med tjocka förhårdnader och sedan när våren kom behövde jag medicinsk fotvård i Östersund för det hjälpte inte att fila på hälarna hemma eller smörja in dem, det krävdes en mer djupgående behandling och det fick jag när jag kom till Fjällfötter.