Distanshealing hjälpte mig

Hej allihopa och det är verkligen trevligt att det är så många som har börjat följa min blogg och allt det som jag skriver om här. Nu börjar jag tröttna på sommaren och längtar till vintern och skidåkningen som är mitt stora intresse. Jag tycker om att hålla mig i form och ta hand om både kropp och själ, och på tal om att ta hand om själen så var det så att jag letade efter healing i Hudiksvall med omnejd och fann ett företag som heter Hälsa Till dig, och dit har jag vänt mig ett par gånger och blivit hjälpt.

Jag fann inte specifikt ett företag som ger healing i Hudiksvall men det spelade ingen roll visade det sig eftersom healing fungerar lika bra på distans. Visserligen kan den som vill besöka Hälsa För Dig i Ljusdal och där få olika behandlingar inom massage, andlig vägledning och healing. Jag tycker dock att denna distanshealing hade precis lika bra effekt som om jag hade varit på plats i Ljusdal, nu satt jag i en fåtölj hemma i Hudiksvall och kände hur healingen gick in i kropp och själ och gav den effekt jag var ute efter. Jag märkte på en gång att det spred sig ett lugn i kroppen och att stressen som jag känt bara försvann. Det var längesedan jag sov så gott på natten som efter att jag hade fått denna healing. Utöver ovan nämnda behandlingar går det även att fixa i ordning ögonfransar och ögonbryn eller så kan man komma till Hälsa Till Dig för att göra en ansiktsbehandling. Jag tror att det är många som skulle tycka om att vända sig till det här företaget, ta gärna och läs mer inne på deras egen sida på nätet om det här med healing i Hudiksvall med mera.