Markarbeten för att lägga grunden

Hallå där bloggen! Skidsäsongen är över och det finns egentligen inte så mycket att göra förutom att vänta på nästa säsong. Jag tänker därför ta tillfället i akt och berätta lite om vad som händer hemma på tomten i Nacka. Vi har håller på för fullt med att planering av ett garage, just nu har vi bara en uppfart på tomten som inte leder någonstans. Jag ska i eftermiddag ringa efter en firma som utför markarbeten i Nacka så att vi kan komma igång med bygget så fort som möjligt. Eftersom att jag inte kan åka några skidor nu på sommaren så får jag bygga garage istället, inte riktigt lika roligt men absolut nödvändigt. Det enda jag behöver hjälp med är markarbeten för att kunna lägga en stabil och fin grund, sen ska jag och brorsan snickra ihop ett riktigt schysst garage där jag kan ha bilen. Dessutom så kommer det även få plats med all skidutrustning och andra saker som inte kommer till användning särskilt ofta. Hela vinden är i dagsläget helt överfull av saker så det blir nog bra att kunna flytta in en del i garaget så småningom. Jag tycker även om att ha någonting att göra medans jag har semester, speciellt när det är tillsammans med brorsan. Vi har ingen som helst stress utan så fort vi har fått hjälp med markarbeten så kan vi ta resten av arbetet i våran egna takt. Att bara få vara ute i solen under sommaren är härligt och så blir man inte så rastlös heller. Jag tror verkligen att det här kommer både bli riktigt bra men även vara kul. Min bror är snickare så han får lite av ansvaret på att vi gör ett korrekt arbete. Han har bygg garage tidigare så jag litar fullt på att han har vad som krävs för att kunna styra upp det här också.